Кількість
|
Вартість
|
||
|
Декристалізатор, розпуск меду нагрівачем, безпечний нагрів до 50 ° С.
Декристалізатори меду мають високу економічність, тривалий ресурс роботи, безпечні і прості у використанні.
Основною вимогою при проведенні цього процесу є необхідність підтримки температури в межах до + 50 ° С і ні в якому разі не вище, інакше розігрів (декрісталлізація) меду призведе до втрати первинного смаку і найстрашніше це втрата всіх корисних властивостей. При розігріві нашими декрісталізаторами мед не перегрівається, що дозволяє зберегти його властивості.
Час нагріву залежить від матеріалу, з якого виготовлена тара, структури меду, температури самого меду, навколишнього середовища і може коливатися від 10 до 24 годин.
Характеристики:
Розігрів: до 50 ° С
Живлення: 220 В
Потужність: 60 Вт
У розкладеному вигляді - 115 х 27 см
У складеному - 57 х 27 див.
Також ви можете окремо придбати терморегулятор для декристалізатора по артикулу 20910.