Сірка мелена 100 грам - призначена для дезакаризації і дезінсекції вуликів, сот, бджільницького інвентарю, різних господарських приміщень. Сірчаний дим знищує всіх комах, цвіль, збудників захворювань, гризунів.
При покупці на вимогу покупця надаємо копію сертифіката якості.
Спосіб застосування та дози.
Обробку сірою проводят сірчаним газом, спалюючи 200 грам сірки на 1 м куб. оброблюваного обсягу, витримують 24 години.
Обкурювання проводять в приміщеннях, контейнерах, корпусах, поставлених один на одного (верхній корпус порожній, зверху накрити кришкою). Необхідно забезпечити герметичність оброблюваного обсягу. Наприклад, стики корпусів герметизувати, наклеївши папір або обмотавши скотчем.
При обробці сот від воскової молі, необхідна повторна обробка через 10-12 днів, так як сірка добре діє на дорослих особин і гусениць, тоді як яйця виживають.
Для обробки необхідно поставити тару з вугіллям, що горить в обробляється приміщення або корпус, насипати потрібну кількість сірки і накрити. При обробці корпусів, можна на рамки поставити пару цеглин, і вже на них ставити ємність з сіркою. Відстань до кришки при цьому має бути не менше 30 см, а сама ємність накрита, наприклад, зігнутим металевим листом, для ізоляції полум'я.
Для зручності роботи виготовляють сірчані смужки. Для цього на відкритому повітрі в металевій ємності на вогні нагрівають сірку, поки вона не розплавиться. У рідку сірку опускають смужки сухий мішковини розміром приблизно 4 * 10 см, використовуючи щипці або гачки з нержавіючої дроту, дають зайвої сере стекти, і розвішують для охолодження.
Просочені смужки після охолодження зберігають в закритій від вологи тарі. Для обробки потрібно смужку запалити і покласти на вогнетривкий матеріал, виключивши можливість загоряння.
При дотриманні дозування сірки, з наступним провітрюванням обробленого приміщення до зникнення запаху, сірка не робить негативного впливу на бджіл.
Особливі вказівки.
Не вдихати сірчаний дим. Строго дотримуватися заходів пожежної безпеки при роботі, мати засоби для гасіння вогню.
Умови зберігання.
Зберігати в упаковці виробника при температурі від 2 до 25 ° С, в сухому, затемненому, недоступному для дітей та тварин місці, окремо від харчових продуктів.
Термін придатності: 10 років з дати виробництва.