БджолоСад товари для бджільництва, насіння медоносних рослин
Графік роботи:

Пн-Пт: 9:00 – 18.00

Сб-Нд - вихідні

 

0
Мій кошик
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань

Рамки

Рамка - це основа будь-якого вулика. Саме в них відбувається процес розмноження бджіл, будівництва сот і запечатування меду. За час розвитку бджільництва з'явилася ціла класифікація гніздових рамок за розмірами, конструкції і призначенню. У бджільницьких ремеслі використовуються наступні типи рамок:

Дадана-Блатта (435x300 мм)
Ланстрот-Рута (435x230 мм)
Магазинна напіврамки (435x145 мм)
Українська (300x435 мм).

Як правило, для виготовлення рамки використовується деревина: сосна, липа, верба. У дерев'яних рамках є свої переваги, адже це натуральний матеріал, досить довговічний, добре вентилюється і зберігає тепло.

Рамки для вуликів можна виготовити самостійно, проте, якщо Ви бажаєте придбати виріб з якісного матеріалу, виготовлений чітко за кресленнями, будемо раді Вас бачити в магазині товарів для бджільництва "Бджолосад", де можна купить рамки для вуликів всіх типів, з роздільниками Гофмана, з єврошіпом, а також втулки і дріт з якісної сталі, для оснащення вуликів рамок.

Купити рамку для вуликів можна через наш сайт, залишивши на ньому замовлення або зателефонувавши за вказаними телефонами, і наші менеджери оперативно оформлять доставку по всій Україні, дадуть відповідь на будь-які питання і допоможуть підібрати необхідний товар.

Немає товарів

Вгору