БджолоСад товари для бджільництва, насіння медоносних рослин
Графік роботи:

Пн-Пт: 9:00 – 18.00

Сб-Нд - вихідні

 

0
Мій кошик
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань

Рамки для вуликів

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Купуйте за найкращою ціною в Україні рамки для вуликів

У рамці для вуликів відбуваються всі важливі процеси життєдіяльності бджіл: розмноження, будова стільників, запечатування меду.  Від її якості і правильно підібраного розміру залежить продуктивність бджолиної роботи.

 

Пропонуємо купити якісні й довговічні рамки для вуликів в інтернет-магазині «БджолоСад».  При виробництві товарів точно витримуються розміри і кути.  Виготовляємо рамки для вуликів з липи, сосни.  Мінімальна кількість при замовленні з доставкою по Україні — 50 шт.

 

Види рамок для вуликів у нашому інтернет-магазині

У каталозі представлені дерев'яні рамочки різних розмірів.  Кожен бджоляр зможе підібрати оптимальний варіант для своєї пасіки.  За необхідності консультанти «БджолоСад» допоможуть визначитися з вибором.

 

Основні розміри рамок до вуликів:

 

  • Дадан (435x300 мм) — можуть бути збити або поставляються в розібраному вигляді.  Рамка в зібраному стані йде з натягнутим у 5 рядів дротом з нержавіючої сталі.
  • Рута (435x230 мм) — для вуликів даного типу.
  • Магазинна — для корпусів під рамочку 435 на 145 мм.
  • Українська (300x435 мм) — за рахунок форми забезпечує витягнутість бджолиного гнізда, що позитивно впливає на розвиток бджолосімей та їх зимівлю.

 

Вироби можуть мати проріз під вощину (уточнюйте під час замовлення у менеджера).  У наявності рамки «Стандарт», «Люкс», «Напівлюкс», з роздільником Гофмана.

 

Також у каталозі є міні-рамочки для виготовлення та реалізації стільникового меду.  Завдяки використанню таких моделей можна отримати рівні медові брусочки.

 

Переваги рамок для вуликів «БджолоСад»

Основні переваги виробів у каталозі нашого інтернет-магазину:

  • Використання екологічних і довговічних матеріалів.  Рамки виробляються з сосни або липи.  Такі матеріали на 100% натуральні, безпечні для бджіл і людей.  Відрізняються тривалим терміном служби.
  • Виготовлені з деревини, яка пройшла камерну сушку.  Завдяки чому рамки для вуликів стійкі до температурних перепадів, вологи.
  • Поставляються в розібраному вигляді.  Це полегшує транспортування товару до місця призначення.  Рамочки легко збираються і при необхідності перенесення можуть бути повторно розібрані.  Складаються з чотирьох планок: верхньої, нижньої і двох бічних.

 

У нас також можна недорого замовити втулки і дріт з неіржавіючої сталі для оснащення рамок і кріплення до них вощини.

 

Покупці можуть бути впевнені в якості та довговічності виробів, представлених в інтернет-магазині «БджолоСад».   Рамочки для вуликів поставляються в ідеальному стані, без сколів, сучків тощо. Ймовірність браку практично нульова.  За необхідності у нас передбачено можливість обміну і повернення товару протягом 14 днів після покупки.

 

Щоб купити рамки для вуликів за доступною ціною, залишайте заявку на сайті або телефонуйте консультантам інтернет-магазину «БджолоСад».  Організуємо доставку товару за 1–2 дня по Україні.  Жителі м. Києва можуть скористатися послугами кур'єра або самовивезенням замовлення.

 

Вгору