БджолоСад товари для бджільництва, насіння медоносних рослин
Графік роботи:

Пн-Пт: 9:00 – 18.00

Сб-Нд - вихідні

 

0
Мій кошик
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань

Комбінезони бджоляра

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

У захисному комбінезоні потребують не тільки новачки, але і досвідчені бджолярі, адже коли жалить бджола - це не тільки болісно, ​​але і може привести до алергічної реакції і набряку, незважаючи на те, що бджолина отрута вважається корисною. Відчуття незахищеності також позначається на роботі з самими бджолами, адже мало того, що через побоювання бути ужалених рухи стають скутими, так ще й бджоли можуть відчути страх і почнуть вести себе агресивно. Для того, щоб пасічник почував себе впевнено і комфортно поряд з бджолами, магазин товарів для бджільництва "БджолоСад" пропонує якісні захисні комбінезони від вітчизняних і зарубіжних виробників.

Асортимент комбінезонів для бджолярів на будь-який смак, розмір, гаманець і вік. У нас є як дорослі, так і дитячі комбінезони для бджоляра з якісного матеріалу з цікавим дизайном.

Купити комбінезон для бджоляра за вигідною ціною з доставкою по всій Україні можна через наш сайт або по телефону. Наші менеджери допоможуть підібрати товар за розміром і перевагам, щоб Ви були задоволені покупкою і відчували себе затишно на своїй пасіці.

У нас Ви знайдете все, щоб захистити себе з голови до ніг.

Вгору